Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 12:41
Skrottet: United streger to Bournemouth-spillere fra transferlisten

Manchester United kommer efter alt at dømme ikke til at signe hverken Joshua King eller David Brooks i dette transfervindue.


Der kan nå at ske ekstremt meget på transfervinduets sidste uge, men chancen for at Manchester United byder på Bournemouth-duoen Joshua King og David Brooks er noget nær ikke-eksisterende.

Sådan lyder meldingen fra Manchester Evening News.

Mediet erfarer, at selvom begge spillere har været under luppen for The Red Devils, så har Manchester United parkeret sin interesse i de to nedrykkere.

Det er et spørgsmål om prioriteter, og i øjeblikket skulle en angriber som Joshua King ikke være nær så vigtig som en ny højre winger og en venstreback. Brooks blev anset som et potentielt alternativ til Jadon Sancho, men The Cherries kræver angiveligt £50 millioner for waliseren, hvilket må siges at være i overkanten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED