Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2021 16:41
Skræmmende: Real Madrid har råd til både Mbappé og Håland

La Ligas præsident er kommet med en ret skræmmende melding.


Mens Barcelona har enorme økonomiske problemer, ser situationen ud til at være en anden hos den evige rival.

For ifølge La Ligas præsident har Real Madrid muligheden for at hente to af de mest eftertragtede stjerner i fodboldverdenen næste sommer.

- Real Madrid har penge nok til at hente både Kylian Mbappé og Erling Håland næste sommer, siger Javier Tebas til El Partidazo de COPE.

Det må alt andet lige være skræmmende læsning for Premier League-klubberne, der trods alt heller ikke mange penge, men Real Madrid har gennem årene vist sig at have en stor tiltrækningskraft.

Derfor har det også gennem noget tid lignet, at Kylian Mbappé bliver klubbens nye superstjerne fra næste sæson – og det vil kun blive endnu mere frygtindgydende, hvis Håland foretager samme klubskifte.

Nordmanden har en frikøbsklausul i Dortmund, og derfor har det også længe været ventet, at der bliver enorm kamp om angriberen til næste sommer.

Chelseas køb af Romelu Lukaku og Cristiano Ronaldos hjemkomst til Manchester United kan dog betyde, at de to klubber er ude af kampen om Håland.

Uanset hvad kan det dog vise sig, at Real Madrid vil forsøge at komme tilbage på tronen med køb af både Mbappé og Håland. 

Det vil i hvert fald sende et signal til de øvrige klubber. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE