AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 12:24
Skræmmende oplevelse: Landsholdsstjerner tager ekstreme metoder i brug

Den engelske landsholdstrup agerer nu på hele situationen.


I går - søndag - brød en forfærdelig nyhed ud. 

Raheem Sterling var rejst tilbage til England, pga. der havde været begået et stort røveri hjemme i huset i London, hvor flere familiemedlemmer var til stede.

Nu agerer den engelske landsholdstrup.

For ifølge Daily Telegraph, så er de engelske spillere bekymrede, hvor de har ansat sikkerhedsvagter i rød alarmberedskab 24 timer i døgnet.

Her er spillernes agenter blev instrueret, om at sætte sikkerhedsteams til at patruljere døgnet rundt ved hjemmene, opsnappe leveringsforsøg og overvåge enhver usædvanlig eller mistænkelig aktivitet.

Sikkerhed i hjemmet er blevet en af de største udgifter for højt profilerede fodboldstjerner de seneste par år.
 

Det anslås, at de spillere, der deltager i Champions League og spiller for deres respektive landshold, bruger mere end £100.000 om året på at forsøge at beskytte deres ejendomme og familier. Det svarer til 865.000 kroner om året.

 
Ifølge det yderst troværdige medie, tilbyder sikkerhedsfirmaer spillerne forskellige niveauer af beskyttelse, lige fra vagter, der besøger deres huse hver nat, til vagter, der opholder sig i deres huse under alle de kampe, som spilleren deltager i.
 
Desuden findes der også skræddersyede sikkerhedsmuligheder, når spillerne går ud og spiser middag eller tager på ferie.
 
Faktisk er problemet så stort, at spillerne er blevet så bekymrede, at de har installeret panikrum med høj sikkerhed i deres huse, hvis de og deres familier skulle være hjemme, hvis ubudne gæster bryder ind. Rummene har endda en særlig panikknap, der udløser alle alarmer i hjemmet.
 
Spillernes bekymring og paranoia er faktisk så stor, at bygningsarbejdere og håndværkere bliver bedt om at underskrive fortrolighedsaftaler, for at forhindre dem i at fortælle venner eller kolleger, at de arbejder på fodboldspilleres ejendomme, mens leverancer omdirigeres til venner eller familie til afhentning for at holde adresserne private.
 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE