AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 16:43
Skodstatistik: Pogba blandt de værste straffesparksskytter i PL-historien

Statistikken taler ikke ligefrem for, at Paul Pogba skal have lov til at sparke straffespark for Manchester United igen.


Mandag aften var den gal igen.

Paul Pogba misbrugte et straffespark, og det var hverken første, anden eller sågar tredje gang i sin tid hos Manchester United, at franskmanden ikke var i stand til at sparke bolden i netmaskerne fra 11 meter.

Faktisk var det fjerde gang, at Paul Pogba misbrugte et straffespark i Premier League, og det gør ham til en af de dårligste straffesparksskytter i ligaen historisk set.

Sky Sports fandt efter kampen en statistik, der tog udgangspunkt i straffesparksskytter med mindst 10 forsøg fra pletten, og her placerede Paul Pogba sig som den sjettedårligste skytte gennem Premier League-historien.

Den franske landsholdsspiller har misbrugt 36 procent af sine forsøg fra straffesparkspletten, og det er kun Kevin Phillips, Dwight Yorke, Steed Malbranque, Riyad Mahrez og Juan Pablo Angel, som gennem tiden har en dårligere udnyttelsesprocent.

Efter mandagens kamp mod Wolves kunne Ole Gunnar Solskjær fortælle, at både Marcus Rashford og Paul Pogba har lov til at sparke straffespark, men fremover vil Manchester United nok have bedst af, at det er englænderen, som forsøger sig fra de 11 meter.

Indtil videre i sin karriere har Marcus Rashford ikke misbrugt et straffespark, og så sent som i første runde mod Chelsea passerede han Kepa Arrizabalaga på et straffespark.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED