AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 16:10
Skiftet er gået igennem: James får langvarig kontrakt i United

Daniel James har sat sin underskrift på en femårig kontrakt med Manchester United, der er i dag har bekræftet, at skiftet nu officielt er gået igennem.


I sidste uge bekræftede Manchester United og Swansea, at Daniel James ville skifte til De Røde Djævle, og nu er skiftet gået igennem, da det internationale transfervindue er åbnet. 

Den walisiske landsholdsspiller har underskrevet en femårig kontrakt med Manchester United. Der er desuden option på at forlænge aftalen med yderligere ét år.

- Daniel er en spændende, ung kantspiller med mange evner, overblik, utrolig fart og en god arbejdsevne. Han havde en god sæson i Swansea, og han har alle færdighederne for at blive en Manchester United-spiller, fortæller Ole Gunnar Solskjær om den nye signing.

- Vi er begejstrede for, at han har skrevet under med vores klub, og vi ser alle frem til at arbejde med ham. Dette er det perfekte miljø for Daniel til at fortsætte sin udvikling, siger den norske manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED