Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skifte under opsejling? Denne Bix Six-klub fører kampen om James Maddison

Af Kasper Leif Pedersen
05.04.2023 Kl. 13:16
Big Six-klubben jagter den engelske landsholdsspiller.

For kort tid siden kunen vi her på siden skrive, at Liverpool førte ræset om Eintracht Frankfurts Daichi Kamada.

Nu har endnu en Bix Six-klub sat sig i førersædet.

Dog er det denne gang omhandlende Leicesters James Maddison.

For The Telegraph melder onsdag eftermiddag, at Tottenham fører jagten om Leicester-stjernen, hvor sandsynligheden for at han forlader Leicester City til sommer stiger.

26-årige Maddison har kontraktudløb til næste sommer, hvor det angiveligt ligger i kortene, at han kan forlade The Foxes efter fem sæsoner,  hvor han har taget skridtet op fra Championship-spiller.

Det har længe været vidst, at Leicester har været i økonomiske problemer, hvor man i 2021/2022-sæsonen var i et underskud før skat på £92,5 millioner. Danskerklubben har dog siden solgt Wesley Fofana til Chelsea for et kæmpebeløb, og et salg af Maddison vil reducere klubbens underskud yderligere.

Dog er Tottenham ikke den eneste klub med interesse i den offensive spiller, da Premier League-rivaler og udenlandske klubber sandsynligvis vil være med i kapløbet om den engelske landsholdsspiller. 

James Maddison ankom for £25 millioner i 2018 fra Norwich, hvor klubben fra King Power Stadium angiveligt vil have £50 millioner – svarende til 424 millioner kroner – for deres stjerne. 

LÆS OGSÅ: Klublegende kan overtage jobbet i Chelsea

 

Annonce