AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 21:54
Skifte nærmer sig: Superliga-stjerne fotograferet i Brighton-trøje

I denne artikel kan du se billedet.


FC Nordsjællands ivorianske kantspiller, Simon Adingra, er på vej til Brighton i en stor handel. Klubberne blev torsdag enige om en pris, og fredag er præsentationen så blevet gjort klar. Se billedet nederst i artiklen.
 
Ifølge den respekterede journalist hos Daily Telegraph, Mike McGrath, er der tale om en pris på £6 millioner, der svarer til 52 millioner kroner. Simon Adingra skal nu gennemgå sit lægetjek for at gennemføre skiftet.
 
Simon Adingra skiftede til FC Nordsjælland i 2020 fra Right to Dream-akademiet, og i den seneste sæson fik han så sit gennembrud for Farum-mandskabet med ni scoringer og fire oplæg i 31 Superliga-kampe.
 
Alex Crook fra talkSPORT melder om, at Adingra muligvis kan blive udlejet - men der er endnu ingen meldinger om hvorhen. Der er divergerende meldinger om kontraktlængden, men de fleste engelske journalister beretter om en fire-årig aftale. Den danske transferjournalist Søren Sorgenfri melder dog om en aftale af fem års varighed.
 
Noget tyder dog på, at det kun er et spørgsmål om tid, før Adingra officielt præsenteres hos The Seagulls - han er nemlig blevet fotograferet i en Brighton-trøje. Det er journalist fra London World, Rahman Osman, der eksklusivt har delt billedet på sin Twitter-profil fredag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE