Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 19:27
Skidt spillende Arsenal-profil indrømmer: Vi har koncentrationsproblemer

Nicolas Pépé mener, at der er problemer med at koncentrere sig blandt Arsenal-spillerne.


Det er ikke tit, at Raheem Sterling stiger til vejrs og header en bold i mål omgivet af modstandere.

Men det var præcis, hvad den vævre Manchester City-spiller søndag gjorde mod Arsenal, og det var nok til at sikre The Citizens en sejr mod Mikel Artetas mandskab, der ellers havde chancer til scoringer.

Efter kampen var Nicolas Pépé tydeligvis ikke tilfreds med det, der var foregået på banen, og han luftede især sine frustrationer over manglende koncentration blandt medspillerne.

- Vi har koncentrationsproblemer. Det skal vi have styr på. Vi havde også vores chancer i kampen. I kampen var der dét mål og derefter ingenting, lød det fra den dyrt indkøbte Arsenal-kant til RMC Sport.

25-årige Pépé havde selv fået chancen fra start og spillede de første 73 minutter, og han scorede dumpekarakter fra PLBOLD.dk, der beskrev hans optræden således:

- Helt anonym i kampens første 40 minutter, men vågnede lidt op mod slutningen af første halvleg. Var lullet i søvn igen til indledningen af anden halvleg. Udskiftet efter 73.

Arsenal har nu tabt tre af klubbens seneste fire Premier League-kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED