Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skidt nyt: Manchester United-midtbanespiller døjer med knæskade

Af Kasper Leif Pedersen
27.03.2023 Kl. 18:22
Skidt nyt for Manchester United.

Christian Eriksen er fortsat ude med skade.

Det har den danske landsholdsspiller været i de seneste to måneder, efter at han kom til skade i forbindelse med FA Cup-kampen mod Reading i januar.

LÆS OGSÅ: Vil have mere spilletid: United-duo kan skifte nationalitet

Og med en Casemiro, som har karantæne ovenpå udvisningen i den seneste Premier League-kamp mod Southampton, så er Manchester United tyndt besat på midtbanepositionen.
 
Derfor er det heller ikke godt nyt, at Marcel Sabitzer døjer med en skade på landsholdslejr.
 
På et pressemøde har den tidligere Manchester United-manager Ralf Rangnick udtalt, at den 29-årige midtbanespiller har et knæproblem.
 
– I sidste ende er det et spørgsmål om smerte og smertetolerance for både Marcel og Gernot (Trauner,red.) Vi håber selvfølgelig, at Marcel vil gøre det godt, især efter den første kamp i Linz. I øjeblikket er jeg optimistisk i forhold til, at det kan fungere, men i sidste ende er det også et spørgsmål om, hvorvidt Marcel selv føler sig klar til det. I øjeblikket går jeg ud fra, at han spiller (mandag mod Estland,red.), udtalte Rangnick ifølge Manchester Uniteds hjemmeside og fortsatte:
 
– Det gav mere mening at lade dem være ude af sessionen igen, bare for at give dem en dag mere. Men der er nok andre kandidater. Sabis præstation var fremragende,Man kan ikke sige det på anden måde. Han er simpelthen en spiller med en masse kvalitet. Jeg tror, at skiftet gjorde ham godt. Han blomstrer bogstaveligt talt op, hvilket er meget, meget godt. Han har meget mere selvtillid, end da han var i Bayern München, slutter østrigeren.
 
OPDATERING: Sabitzer er ikke med i startopstillingen mod Estland.
 
 

Annonce