Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 10:14
Skidt nyt for PL-klubberne: PSG har sendt vildt tilbud afsted til Ramos

Der er opstået konkurrence til Manchester United, Liverpool og Tottenham, for PSG vil gerne hente Sergio Ramos til Frankrig


Meget tyder på, at Sergio Ramos inden længe skal på et nyt eventyr efter en lang årrække hos Real Madrid.

Forsvarsgeneralen har angiveligt afvist at forlænge med den spanske storklub, hvilket har sat gang i mange rygter og spekulationer.

Flere medier har skrevet, at spanieren kunne være på vej til Premier League, hvor han er kædet sammen med Manchester United, Liverpool og Tottenham.

Det kan dog blive en svær mission, for det spanske medie, Onda Cero, skriver, at PSG har sendt et kontrakttilbud afsted til Sergio Ramos.

Kontrakttilbuddet byder på en 3-årig aftale med en svimlende løn på 15 millioner euro pr. sæson, hvilket mange klubber får svært ved at give midtstopperen.

Specielt i denne tid, hvor de fleste klubber er ramt økonomisk grundet coronaepidemien, så er der ikke meget, der tyder på, at Sergio Ramos får et bedre tilbud.

Dermed ser det ud til, at Sergio Ramos ikke kommer til Premier League medmindre, at det er et stort ønske for den 34-årige forsvarsspiller.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED