AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2023 16:35
Skidt nyt: Leeds-profil er blevet opereret

Leeds må undvære en af klubbens profiler, som har været en tur under kniven.


Leeds kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning i denne sæson, men klubben kan risikere at måtte undvære en af profilerne på holdet i den kommende periode.

For en baglårsskade har tvunget Tyler Adams til at blive opereret, og derfor er han ifølge The Athletic ude i en række kampe.

På nuværende tidspunkt er man i Leeds ved at finde ud af, hvor mange kampe det formentlig strækker sig over, men det forventes der først klarhed over i løbet af næste uge.

LÆS OGSÅ: Massiv Højlund-jagt: Disse fire PL-klubber er favoritter til at hente ham

Derfor må den nye manager Javi Gracia nu forberede sig på at skulle undvære den amerikanske landsholdsspiller, som pådrog sig en skade forud for Leeds’ kamp mod Wolverhampton før landsholdspausen.

Han måtte derfor trække sig fra landsholdet, og han er blevet i England, hvor han har gennemgået en operation.

Adams skiftede til Leeds fra RB Leipzig i sommerens transfervindue, og han har sidenhen været fast mand på den centrale midtbane hos den engelske klub.

I weekenden skal Leeds møde Arsenal på udebane, og her er der også tvivl om, hvorvidt Wilfried Gnonto og Maximilian Wöber kan spille.

LÆS OGSÅ: Én kæmpe sommersigning er i hus - men Chelsea er slet ikke færdige


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE