Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 09:48
Skidt nyt: Ingen Premier League-fans på stadions i nærmeste fremtid

Regeringen har sat programmet, som skulle bringe fans tilbage på stadions, på pause.


I længere tid havde regeringen planer om at bringe tilskuere tilbage på engelske fodboldstadions til oktober, men sådan bliver det ikke.

Det fortæller ministeren fra den engelske regering, Michael Gove.

- Vi havde set på et startprogram for at få fans tilbage på lægterne. Det var ikke planen, at alle stadions skulle fyldes, siger Michael Gove til BBC og tilføjer:

- Vi ser på, hvordan vi kan gøre det, men lige nu må vi sætte det på pause, men vi vil have folk tilbage, når omstændighederne tillader det. 

- Virussen spredes ikke nær så meget udenfor, som den gør indenfor, men til sportsevents står folk meget tæt, lyder det fra ministeren. 

Ifølge BBC har regeringen spurgt flere sportsafdelinger - heriblandt fodbold - hvilken betydning det ville have, hvis der ikke vil være fans i flere måneder endnu.

Premier League har meddelt regeringen, at det koster dem cirka £100 millioner at spille uden fans.

Boris Johnson vil komme med en udmelding senere på dagen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED