AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 10:11
Skidt nyt for Arsenal: Real Madrid kan ødelægge transferplan

Dani Ceballos kan ende med at skulle spille for Real Madrid næste sæson, og det er skidt nyt for Arsenal.


Dani Ceballos har i den sidste del af sæsonen været en utrolig vigtig spiller for Arsenal, og derfor ønsker The Gunners også at få spanieren tilbage i den kommende sæson.

Men Real Madrid kan nu være ved at sætte en stopper for det, skriver London Evening Standard.

Den spanske storklub ejer nemlig Dani Ceballos, og her overvejes det nu at beholde midtbanespilleren i den kommende sæson, selvom han ikke spillede meget under Zinedine Zidanes første periode som cheftræner for klubben.

Tidligere har Dani Ceballos sagt, at han drømmer om at slå til hos Real Madrid, men samtidig agter han også at få fast spilletid frem mod næste sommers EM-slutrunde, og det vil han næsten med sikkerhed kunne få hos Arsenal.

Men det kan altså tyde på, at Real Madrid er ved at sætte en stopper for Arsenals plan om at hente Ceballos tilbage enten på en ny lejeaftale eller en permanent aftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED