AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 16:37
Skidt nyt for Arsenal: Fraser forventer at blive i Bournemouth

Ryan Fraser regner ikke med, at han kommer til at skifte klub i sommerens transfervindue.


Det er næppe nogen hemmelighed, at Arsenal er interesseret i at hente Ryan Fraser til klubben. Men selvom skotten også lader til at være opsat på et klubskifte, kommer det næppe til at ske.

I et interview med London Evening Standard fortæller den lille kantspiller, at han regner med at blive en sæson mere i Bournemouth, hvor han i den forgangne sæson har været en stor profil.

- Det mest sandsynlige er, at jeg vil være i Bournemouth endnu et år. Og hvad der vil ske, vil ske. Det er alt, jeg kan sige om det. Ingen har rigtig snakket med mig om det, lyder det fra Ryan Fraser.

De 25-årige Bournemouth-profil spillede 42 kampe i sidste sæson, hvor han lavede otte mål og 15 assists. Det betød, at han blev kåret som en af sæsonens 10 bedste spillere i Premier League her på PLBOLD.dk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED