AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 19:58
Skidt for Lössl: Everton leder efter ny målmand

Jonas Lössl kan muligvis se frem til øget konkurrence i det kommende transfervindue.


Jonas Lössl skiftede i sommer en tilværelse som førstemålmand i Huddersfield ud med en reservetjans i Everton, hvor han står i skyggen af Jordan Pickford. 

Den danske målmand har ikke været i nærheden af spilletid, og til januar kan udsigterne til minutter på banen muligvis blive endnu dårligere. 

Ifølge Football Insider har Everton nemlig planer om at hente en ny målmand ind, hvis Maarten Stekelenburg forlader klubben. 

Hollænderen har kontraktudløb til sommer, men et exit kan allerede blive en realitet til januar, hvilket kan få the Toffees til at jagte en erstatning. 

Det vides endnu ikke, om Everton vil hente en ung målmand, der skal lære af Pickford og Lössl, eller om klubben vil forsøge at hente en målmand, der kan give Pickford kamp til stregen. Uanset hvad lugter det af øget konkurrence og måske en fremtid som tredjevalg for Lössl. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED