AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 15:59
Skarp konkurrence: Ny Premier League-klub vil have Zaha

Wilfried Zaha vil væk fra Crystal Palace og gerne til Arsenal, men nu melder en ny klub sig på banen.


Arsenal har allerede budt på Wilfried Zaha, men indtil videre har Crystal Palace ikke accepteret et bud på ivorianeren, som ellers gerne vil til en større klub for at kunne bevise sig selv.

Det er tvivlsomt, om Arsenal har penge nok til at kunne betale den pris, som London-klubben forlanger, og det kan være Evertons chance.

Merseyside-klubben er ifølge London Evening Standard nu klar til at gå ind i kampen om kantspilleren, og the Toffees har fået en stor pengeindsprøjtning gennem de seneste år.

Everton er tæt på at kunne tjene godt £22 millioner på salget af Ademola Lookman til RB Leipzig, og de penge skal bruges til at få Wilfried Zaha lokket til at spille i en blå trøje fremover.

Om Wilfried Zaha er interesseret i at skifte til Everton, er endnu uvist, eftersom han har udtrykt et ønske om at spille europæisk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED