Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 21:06
Skal svare City igen: "Kane vil tage Liverpool til et andet niveau"

Den tidligere Chelsea-spiller mener, at Kane vil passe perfekt ind hos Liverpool.


I går kom det frem, at Manchester City er nået til enighed med Borussia Dortmund om en handel, der sender Erling Haaland til City d. 1. juli i år. 
 
Ifølge den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino, der skriver hos The Times, vil Klopp svare igen på Citys store handel. 
 
- Liverpool befinder sig i en fantastisk økonomisk position efter flere års succes under Jürgen Klopp, og jeg er overbevist om, at de er klar til at slå deres transferrekord til sommer, skriver Cascarino. 
 
- Klopp har sagt, at Erling Haalands skifte til Manchester City vil "sætte nye niveauer", og det antyder for mig, at Liverpool-manageren har en stor ting i ærmet.
 
Cascarino er ikke i tvivl om, hvem klubben skal hente. 
 
- At hente Harry Kane ville være den perfekte måde for Liverpool at reagere på Citys erobring af Haaland.
 
- Jeg kunne ikke tænke mig en mere perfekt centerforward for Liverpool. Kane, 28, kan prale af en exceptionel arbejdshastighed, han kan falde dybt på samme måde som Roberto Firmino, og han scorer alle typer mål. Han har også den samme ydmyghed som alle Liverpools bedste angribere. 
 
Cascarino argumenterer for, at Kane ikke vil være i Tottenham den kommende sæson, hvis klubben misser Champions League-kvalifikationen. Manchester United er allerede sikker på ikke at spille Champions League næste sæson, og da Chelsea på nuværende tidspunkt har Romelu Lukaku, ser den 59-årige irer et skifte til Liverpool som den eneste passende destination for Kane. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE