AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 19:00
Skal lænkes til Leeds: Bielsa vil forlænge med engelsk stjerne-duo

Leeds er interesserede i at forlænge med duoen Kalvin Phillips og Patrick Bamford.


Kalvin Phillips og Patrick Bamford var en af Leeds' mest omtalte spillere frem mod klubbens første sæson i Premier League i 16 år.

Med Phillips handlede det om midtbanespillerens spændende kvaliteter, med Bamford gik snakken om manglen på samme.

Ens for duoen er dog, at de begge har imponeret i den indeværende sæson, hvilket er den primære årsag til, at træner Marcelo Bielsa for alt i verden er interesseret i at beholde spilleren.

Avisen The Telegraph erfarer, at Leeds har indledt dialoger med både Phillips og Bamford omkring en forlænget og ikke mindst forbedret aftale, der skal sørge for, at de enten bliver i klubben eller bliver solgt for et højstmuligt beløb.

25-årige Phillips skrev så sent som i 2019 under på en ny, femårig aftale med klubben, mens Bamford har kontraktudløb til næste sommer.

Phillips, der i denne sæson har fået debut på Englands landshold, har optrådt 22 gange for Leeds i denne sæson, hvor han har skabt en uundværlig balance på midten.

Bamford har spillet hver eneste Premier League-kamp i denne sæson med 14 mål til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE