AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 18:34
Skal dyr lejesvend købes? Chelsea er ved at ombestemme sig

Skal Mateo Kovacic’ lejeaftale veksles til en permanent kontrakt? Mere og mere tyder på, at det ikke sker.


Chelsea er lige nu ramt af en transferkarantæne, men den forhindrer ikke klubben i at købe Mateo Kovacic, men det vil the Blues måske slet ikke, selvom det ellers tidligere har ligget i kortene, at kroaten skulle købes fri af kontrakten med Real Madrid.

Midtbanespilleren blev lejet sidste sommer, og han fik hurtigt etableret sig som fast mand for London-klubben. Som sæsonen er skredet frem, har han dog mistet sin plads til Ruben Loftus-Cheek, og derudover er Maurizio Sarri nu på vej væk fra klubben.

Det har primært været den italienske manager, som har plæderet for at beholde Mateo Kovacic, og derfor er Chelsea ifølge London Evening Standard lige nu ved at ombestemme sig i forhold til, hvorvidt klubben skal blive enig med Real Madrid om en købspris.

I sidste uge skrev den spanske avis, AS, at Real Madrid vil have £45 millioner for landsholdsspilleren, og det er mere, end Chelsea under alle omstændigheder skulle være villig til at betale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED