AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2023 17:29
Skændtes med sin manager: Nu er tidl. Liverpool-spiller sat til salg

En stor frustration over manglende spilletid førte til et skænderi.


Den tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey ventes at forlade Nottingham Forest efter blot få måneder i klubben.

Det skriver The Telegraph.

Han er angiveligt blevet sat til salg, fordi han har været oppe at skændtes med klubbens manager, Steve Cooper, lyder det i samme ombæring.

 

31-årige Shelvey forlod i 2013 Liverpool til fordel for Swansea City, og herefter tilbragte han syv år som Newcastle-spiller, inden han i febuar skiftede til klubben.

Det var i april, at skænderiet fandt sted, beretter avisen, idet Shelvey angiveligt var utilfreds med at være vraget til de to kampe mod Manchester United og Liverpool.

Shelvey bar på det tidspunkt rundt på en mindre skade, men ville altså gøre sig selv tilgængelig til spilletid. Det mente Cooper ikke var nogen god idé, og i stedet blev den tidligere engelske landsholdsspiller bedt om at blive hjemme efter et større skænderi.

Derudover bemærkes det, at han heller ikke fremgår på billeder i omklædningsrummet efter sejren mod Arsenal, hvor Nottingham Forest sikrede sig en ny sæson i Englands bedste række.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Benzema forlader Real Madrid - her er hans nye klub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Chelsea-stjerne er enig med Manchester United

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE