Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 17:26
Skadesplaget Chelsea-profil: Det har ikke været nogen let sæson

Chelseas Christian Pulisic har haft en frustrerende sæson i forhold til skader.


Chelseas kantspiller Christian Pulisic har døjet en del med skader i denne sæson, men amerikaneren har stadig formået at få sig tilbage på sporet med en række fine præstationer i løbet af de seneste par uger.

Derfor var Chelsea-profilen da også positiv, da han i dag blev interviewet af Chelseas officielle hjemmeside.

- Personligt føler jeg mig fit og godt tilpas. Jeg er glad for at være tilbage og kunne hjælpe holdet på hvilken som helst måde. Det var også dejligt at komme på tavlen, og det er noget jeg vil forsøge at brygge videre på.

Pulisic scorede rigtigt nok i weekendens 4-1 sejr ude mod Crystal Palace, hvilket skete efter, at Pulisic weekenden forinden måtte lade sig udskifte i pausen imod West Brom, da han igen kunne mærke noget i baglåret.

Heldigvis nåede skaden ikke at tage fat i musklen, og amerikaneren er nu helt klar igen. Han kommer dog også ind på, at det ikke har været en nem sæson for ham.

- Jeg gør alt, jeg kan for at passe på mig selv. Jeg skal tage mig af min kroppe og holde stærk og rask til at kunne spille en sæson med mange kampe.

- Det har ikke været nogen let sæson for mig. Der har været mange ind- og udskiftninger og mange skader, men jeg føler mig sund og stærk lige nu.

22-årige Christian Pulisic står noteret for fire mål og en enkel assists i 21 Premier League-optrædener i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED