AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 13:51
Skadesboost til Liverpool: Stjerneangriber tilbage i træning

Mens VM-bolden ruller, så er der gode nyheder til Jürgen Klopp & co.


VM-bolden ruller fortsat, hvor den er rullet hen til knockout-fasen i Qatar.

Her tager adskillige Premier League-hold på pre-season-tour igen, og for Liverpools vedkommende, er turen gået til Dubai.

VM-pausen for Jürgen Klopps mandskab har gjort, at flere profiler kan vende tilbage på træningsbanen, og dette er nu sket.

For ifølge Daily Mirror, er Luis Diaz er nu klar til at vende tilbage til træningen efter en genoptræningsperiode på Liverpools træningscenter i Kirkby.

Den colombianske kant har ikke spillet siden han pådrog sig en knæskade mod Arsenal den 9. oktober, men er altså nu kommet sig.

Naby Keita og Joel Matip sig også Luis Diaz, da de begge to også er tilbage i træning. 

Keita har ikke spillet siden Community Shield-sejren over Manchester City i slutningen af juli pga. en baglårssakde, mens Joel Matip har været ude med en lægskade siden 3-2-nederlaget mod Arsenal.
 
The Reds hold skal spille mod Lyon søndag den 11. december og AC Milan fredag den 16. december. 

VM-slutrunden slutter den 18. december, og her skal Klopps mandskab først i aktion, når de tørner op mod Manchester City i Carabao Cuppe den 22. december på Etihad. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE