AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 20:18
Skade nummer 53, 54 og 55 til West Ham: Tre profiler blev skadet i nederlag

Slaven Bilic må klare sig uden tre af de normale stamspillere hos West Ham i den kommende tid.


West Ham led lørdag eftermiddag et 2-3-nederlag til Leicester hjemme på London Stadium, og som om nederlaget ikke var nok, fik the Hammers også skader til tre af klubbens profiler i opgøret.

Winston Reid måtte udgå efter 18 minutter af kampen mod Leicester, og midterforsvareren kommer ikke i aktion igen før om 4-6 uger. Den tidligere FC Midtjylland-spiller skal scannes senere i denne uge for at fastslå det præcise omfang af skaden.

Værre står det til for Pedro Obiang, som ikke kommer til at spille mere i denne sæson. Den tidligere Sampdoria-spiller måtte lade sig udskifte efter 67 minutter med en ankelskade. Slaven Bilic kommer dermed ikke til at kunne gøre mere brug af midtbanespilleren, som ellers har gang i en flot sæson for the Hammers.

Derudover pådrog Michail Antonio sig også en forstrækning i kampen, hvilket har betydet, at han har måttet trække sig fra det engelske landshold, som senere i denne uge møder Tyskland i en træningskamp. Den alsidige West Ham-profil forventes at være ude i 3-4 uger. 

Med de tre skader har West Ham haft 55 skader i alt i løbet af denne sæson, kan physioroom.com afsløre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED