AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 22:18
Sjov statistik: Tottenham er alene om at undgå uafgjort

Tottenham er den eneste klub i Europas bedste ligaer til at undgå at spille uafgjort.


Tottenham har fået en fin start på sæsonen, hvor man ligger på tredjepladsen bag Manchester City og Liverpool, som dog begge må betragtes som værende i sensationel form indtil videre.

Tottenham har vundet 11 ud af 15 kampe i denne sæson, hvilket har resulteret i 33 point, som er seks færre end Liverpool og otte færre end Manchester City.

De fire resterende kampe har London-klubben dog tabt, hvilket også betyder, at man endnu ikke har spillet uafgjort hidtil i denne sæson, og det er faktisk uhørt.

I det engelske ligasystem skal man helt ned til den syvende bedste division for at finde et hold, som endnu ikke har spillet uafgjort heller.

Faktisk kan man gå endnu længere, da Tottenham i sandhed er i en liga for sig selv i det henseende, da det er det eneste hold i de fem største europæiske ligaer, som endnu ikke har spillet til kryds. 

Der er hverken hold i Bundesligaen, Serie A, La Liga eller Ligue 1 som har præsteret det samme. 

Ret skal dog være ret, for Tottenham har spillet uafgjort en enkelt gang i sæsonen, men det var ikke indenfor ligasystemet, da det var i 2-2-kampen mod Watford i Carabao Cup. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED