AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 08:27
Sissoko med hint: Tottenham kan have ny træner næste sæson

Moussa Sissoko er glad i Tottenham, men et muligt trænerskifte kunne hurtigt få den franske midtbanespiller på andre tanker.


Mauricio Pochettino har selv antydet, at han kunne være på udkig efter nye udfordringer, hvis Tottenham vinder Champions League-finalen.

Og noget tyder på, at visse Spurs-spillere har taget argentinerens udtalelser til sig.  Moussa Sissoko ville eksempelvis gerne dedikere sin fremtid til klubben,  men han er bekymret for,  hvorvidt Mauricio Pochettino er at finde i klubben næste sæson.

Det fortæller franskmanden i et interview med Canal+.

- Ved slutningen af sæsonen kan det være, at der kommer en ny træner, som ikke regner med mig, som ønsker at sælge mig,  fortæller Sissoko.

- Mange forskellige ting kan ske, men i øjeblikket har jeg det godt og er glad her. I mit hoved ønsker jeg ikke at forlade klubben.

Pochettino har længe været sat i forbindelse med et væld af topklubber kontinentet over,  og efter samarbejdet mellem Juventus og Massimiliano Allegri ophørte fredag,  er Tottenham-træneren allerede begyndt at spøge i Torino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED