AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 08:53
Sir Alex udpeger: Dette bliver den næste store United-stjerne

Sir Alex Ferguson havde allerede for fire år siden luret, hvordan én Manchester United-spiller ville få sit helt store gennembrud.


Sir Alex Ferguson har altid haft en næse for at spotte de næste store talenter, og allerede for tre til fire år siden sad Manchester United-legenden til en middag i trænerforeningen, LMA, og udråbte Mason Greenwood til den næste helt store stjerne.

- Jeg tror, vi har fundet "The one,"  skulle Fergie have sagt, hvis man skal tro Daily Mail.

Her tre eller fire år senere ser det ud til, at Ferguson havde ret igen. Greenwood kom på tavlen med åbningsmålet mod Brighton tirsdag aften, ligesom han også registrerede en assist.

Greenwood har nu scoret 13 mål og lavet fem assists i sin første sæson som fast mand for førsteholdet, så det er ikke uden grund, at han i øjeblikket betragtes som et af verdens mest lovende talenter og er nomineret til dette års Golden Boy-trofæ.

Efter sejren over The Seagulls havde Ole Gunnar Solskjær også følgende ros til Greenwood:

- Han er et specielt talent og en speciel ung mand, som vi vil forsøge at udvikle til en topspiller. Han ved, at der er ting, han endnu skal lære, men vi forsøger at opfostre ham rigtigt, sagde nordmanden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED