Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2021 17:41
Sir Alex uddeler roser til sin livslange rival: 'Gerrard er så cool'

Sir Alex Ferguson virker til at se stort potentiale i Liverpool legenden og nuværende Rangers træner Steven Gerrard.


Steven Gerrard har taget den hårde vej imod succes som træner, hvor Liverpool legenden siden 2018 har været at finde i spidsen for skotske Rangers.

Dem har Gerrard netop ført til klubbens første skotske mesterskab i over et årti, hvilket, alene grundet af det, har sendt ros og omtale englædnerens vej.

Også Gerrards livslange rival, den tidligere Manchester United boos Sir Alex Ferguson, er imponeret over at se, hvad Gerrard har foretaget i løbet af de seneste sæsoner, hvor skotten virker positiv omkring den tidligere Liverpool kaptajns fremtid som træner.

Det udtalte Sir Alex til Sky Sports, hvor han særligt er imponeret over Gerrards medieansigt:

- Han har gjort det fremragende, det har han virkelig. Både på og udenfor banen. Et interview kan tabe dig jobbet, men Stevens presse interviews er til UG.

- Han er simpelthen så cool, så afslappet, og han giver altid de rigtige svar. Han er virkelig god, fordi det er en kunst.

Dette er ikke nogen lille ros, eftersom den tidligere United boss som bekendt har haft en fint med succes som træner.

Gerrard har i skrivende stund ført Rangers til en imponerende liga føring på hele 23 point ned til Celtic på andenpladsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED