Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2020 21:18
Sir Alex fortæller: Dette flop var den mest talentfulde spiller han nogensinde trænede

Manchester United-legenden skulle ifølge Jamie Redknapp have udpeget et Manchester United-flop som den mest talentfulde spiller, han trænede i sin lange karriere.


Ravel Morrison var udråbt til at blive større end både Paul Pogba og Jesse Lingard, og Sir Alex Ferguson skulle også have kåret den tidligere akademispiller som den mest talentfulde spiller, han nogensinde trænede.

Det fortæller kommentoren Jamie Redknapp, som havde en samtale om netop Morrison med Manchester United-legenden.

- En ting er talent; Jeg kan huske, at Sir Alex Ferguson og jeg snakkede om Morrison, og Sir Alex sagde, at han aldrig havde trænet et større talent, fortæller Redknapp ifølge The Express.

- Men talent gør ikke det hele. Det handler om at ville træne hårdere og blive bedre end de andre, i stedet for bare at dukke op på grønsværen fra tid til anden.

Netop attituden skulle have været Morrisons helt store problem, og han nåede kun at spille tre førsteholdskampe for The Red Devils, før han forlod klubben til fordel for West Ham.

I dag har 27-årige Morrison nu spillet for 10 forskellige klubber i karrieren uden stor succes, og han blev senest udlejet til Middlesbrough fra Sheffield United i januartransfervinduet.

Det ser altså umiddelbart ikke ud til, at Morrison nogensinde lever op til potentialet, selvom han måske er nyere tids største talent fra Manchester Uniteds akademi.  Rio Ferdinand kan i hvert fald også huske en episode, hvor Sir Alex Ferguson skamroste Morrison.

- Jeg kan huske, at Sir Alex kaldte både Rooney og jeg hen en dag og sagde; "Kig på den knejt, han er bedre end jer. Han er bedre end dig, Rooney, da du var ung, og han er bedre end dig, Rio, og bedre end Giggs, da I var unge. I får aldrig en så god ung spiller at se,"  har Ferdinand tidligere fortalt til Talksport.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED