AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 14:27
Sir Alex Ferguson forklarer: Derfor signede United ikke Henderson

Manchester United var blevet anbefalet at signe Jordan Henderson tilbage i 2011, men valgte ikke at gøre brug af chancen.


Jordan Henderson er godt på vej til at blive den første Liverpool-kaptajn til at føre klubben til en Premier League-titel, men det kunne være gået meget anderledes, var det ikke fordi, at den engelske midtbanespiller har en helt speciel løbestil.

Det forklarer Sir Alex Ferguson i sin selvbiografi.

Steve Bruce havde nemlig anbefalet den legendariske Manchester United-træner til at signe stortalentet Henderson i 2011, som dengang gjorde fin figur for Sunderland.

The Red Devils valgte dog at lade chancen for at signe Henderson passere, og det skyldtes simpelthen måden, midtbanemanden løber på.

- Vi kiggede meget på Jordan Henderson, fordi Steve Bruce var så entusiastisk omkring ham. Vi lagde dog mærke til, at Henderson løber med knæene og ret ryg, mens den moderne fodboldspiller løber via hofterne, skriver Sir Alex i sin bog.

- Vi troede, dette ville give ham problemer senere i sin karriere.

I stedet blev Henderson kort tid efter opsnappet af ærkerivalerne Liverpool, som viste ham frem sammen med spillere som Charlie Adam, Alexander Doni og Stewart Downing.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED