AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 15:16
Simeone: Vi startede allerede sejren over Liverpool inden kampstart

Atletico Madrid-træneren følte, at hans hold var på sejrskurs allerede inden startfløjt.


Atletico Madrid havde held med at ryste Liverpool indledningsvist og bringe sig i front, hvorefter det spanske storhold gjorde dét, kun det spanske storhold kan gøre; forsvarede en spinkel føring kampen igennem.

Men Diego Simeone følte allerede inden kampstart, at Atletico Madrid var begyndt at vinde over Liverpool.

- Jeg synes, vi begyndte med at vinde kampen, da vores bus nåede rundkørslen og vi så fansenes reaktion. Det gav os energi og fik noget smukt til at vågne i os, sagde argentineren filosofisk efter sejren.

- Følelsen, som kom fra fansene, deres var, det hele var på et niveau, som jeg sjældent har set før. De var i ryggen på os hele kampen, og det gav mig lyst til at tage mine støvler på og selv spille med.

Simeone er dog udmærket klar over, at der endnu er et returopgør på Anfield, der skal overleves, men sejren tirsdag viste om noget, at alle har en chance.

- Dette var en kamp, folk ikke vil glemme. Vi slog det bedste hold i verden, men vi er ikke videre på bekostning af dem endnu. Men vi har slået dem, og alle har en chance, sagde Simeone.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED