AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2022 21:48
Silva rygtet til Barcelona: Guardiola har udset sig dyr erstatning

Manchester City har efter sigende udset sig en potentiel afløser for Bernardo Silva.


Barcelona har indtil videre haft et stort transfervindue, hvor de har hentet Andreas Christensen, Franck Kessie, Robert Lewandowski og Raphinha.

Den spanske storklub meldes også tæt på Jules Koundé, men det stopper formentlig ikke her.

Der er flere meldinger om, at Xavi skulle være interesseret i at hente Bernardo Silva, såfremt de ender med at sælge Frenkie de Jong denne sommer.

L'Equipe erfarer, at Pep Guardiola forbereder sig, hvis det ender med et salg af portugiseren, og her har han udset sig Lucas Paquetá fra Lyon.

Brasilianeren er blevet kædet sammen med flere klubber denne sommer, men er altså stadig til at finde i den franske klub.

Lyon håber angiveligt på at få få mere end €60 millioner - svarende til cirka 450 millioner kroner - for Lucas Paquetá, da han i så fald vil slå klubbens rekord for det største salg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE