AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 18:17
Silva: Ikke sikkert at United ender over Everton

Marco Silva er ikke enig med Jose Mourinho i, at det er sikkert, at Manchester United ender højere i tabellen end Everton.


Everton har fået en fin start på sæsonen, hvor man efter 15 runder ligger nummer seks i ligaen med 23 point.

Det er samme antal som Manchester United, som må siges at have skuffet stort indtil videre. Everton har dog en bedre målscore, og er derfor placeret to pladser højere i tabellen.

Sådan mener Jose Mourinho dog ikke, at det ser ud, når der ikke er flere kampe tilbage, da han forleden insisterede på, at der ikke er nogen chance for, at Everton ender over Manchester United.

Det er Everton-træner Marco Silva dog dybt uenig i - han mener nemlig ikke, at det er givet på forhånd, at Everton slutter bagved De Røde Djævle. 

- Det er en Jose Mourinho-forudseelse og intet andet. Han ved, at det er obligatorisk for ham at slutte i top-seks. Lad os se, om han fik ret, når sæsonen er omme, siger Silva ifølge SkySports. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED