AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 16:00
Sikker i sin sag: Derfor bliver Werner en succes for Chelsea

Den tekniske direktør for det tyske fodboldlandshold er sikker på, at Timo Werner bliver en succes for Chelsea.


Det var en kæmpe handel, der blev annonceret i sidste måned, da Chelsea købte Timo Werner i RB Leipzig, men selvom tyskeren har imponeret stort i Bundesligaen, har der været skepsis om, hvorvidt angriberen også kan slå til hos the Blues.

Oliver Bierhoff peger dog på flere grunde til, at Werner nok skal blive en succes i den engelske hovedstad.

- Der er en forventning til dig, som man ikke skal være for længe om at indfri. Men jeg tror, at Timos konstante søgen efter mål og hans ambitionsniveau vil hjælpe ham til hurtigt at falde til, siger den tekniske direktør for det tyske fodboldlandshold til the Athletic.

- Han kigger ikke særlig meget mod højre eller venstre. Han er fokuseret på at score mål og præstere godt. Og med sin fart vil han helt sikkert score mål i England.

I dag har Werner første arbejdsdag hos Chelsea, og Bierhoff bifalder beslutningen om at træde ud af de trygge rammer i Tyskland og prøve sig af i udlandet, hvilket vil være med til at gavne modenheden hos angriberen.

- Jeg synes, det er en modig og en god beslutning af Timo. Vi ser ofte spillere, som tager til udlandet, der vokser i personlighed.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED