Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 13:50
Sidste tilbud fra PSG: Mbappé tilbudt over 2 milliarder for underskrift

Kylian Mbappé har angiveligt fået et enormt tilbud fra PSG.


Kylian Mbappé kan blive den klart bedst betalte fodboldspiller i verden, hvis man skal tro Eurosport. 

Franskmanden er efter sigende fortsat i tvivl, om han skal skifte til Real Madrid på en fri transfer eller forlænge med PSG. Han har hvert fald to tilbud fra de to storklubber.

Eurosport er i dag ude med nye meldinger omkring tilbuddet fra PSG, som er opsatte på at forlænge med Kylian Mbappé. 

Der har før været melding om en sign on fee på €120 millioner, men Eurosport erfarer, at PSG har tilbudt ham en sign on fee på €300 millioner. Det svarer til 2,2 milliarder kroner. 

Men det stopper ikke her.

De er også villige til at give ham en årsløn på €100 millioner. Det svarer til 745 millioner kroner, og det er ikke bruttoløn, men nettoløn. Om ugen svarer det til 14 millioner kroner. 

Derudover vil Kylian Mbappé også have en stor del af sine 'image rights', der betyder, at han næsten selv kan bestemme, hvad han vil være ansigtet på, når det gælder klubbens sponsorer og samarbejdspartnere.

Tidligere i dag meldte Gianluca Di Marzio, at PSG er favoritter til at løbe med hans underskrift.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE