AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 11:36
Shots fired: Derfor er Arsenal endt i stor fejde med fransk klub om forsvarer

Arsenal og Saint-Etienne kunne ikke blive enige om en forlængelse af William Salibas kontrakt.


En strid er brudt ud mellem Arsenal og Saint-Etienne, efter forhandlingerne omkring en kortvarig forlængelse af William Salibas kontrakt brød sammen.

Arsenal signede Saliba for £27 millioner sidste sommer fra Saint-Etienne, men lejede den unge forsvarer tilbage til Ligue 1-klubben efterfølgende.

Den franske sæson er ovre, men pokalturneringen mangler endnu at blive spillet, og her havde Saint-Etienne håbet, at de kunne få lov at beholde midterforsvareren.

Men en aftale kunne ikke blive indgået. Nu beskylder Saint-Etienne så Arsenal for ikke at være samarbejdsvillige af "uacceptable sportslige og finansielle årsager". Det skriver ESPN.

Arsenal er sidenhenkommet med et officielt modsvar til franskmændene.

- Gennem forhandlingerne med Saint-Etienne har vores mål været at beskytte William Salibas velfærd samt Arsenals interesser, mens vi stadig overholder lejeaftale. Lånet slutter den 30. juni, men vi var villige til at finde en måde, hvorpå William kunne spille den franske pokalfinale, selvom vi ikke havde behøvet det, lyder det i udmeldingen fra Arsenal.

- Da William er på vej tilbage fra en skade, bad vi Saint-Etienne om en grundig plan for, hvordan vi sammen kunne sikre os, at han var helt klar til næste sæson. Til vores overraskelse kunne vi ikke nå til enighed om den plan, som vores medicinske eksperter fremlagde, og vi var ganske enkelt ikke parate til at risikere en Arsenal-spillers helbred.

Derfor er William Salibas sæson nu ovre, og han vender tilbage til London og Arsenal, hvor han dog ikke må spille før næste sæson.

Det er værd at bemærke, at Arsenal angiveligt skulle have betalt en bonus på €2,5 millioner til Saint-Etienne, hvis Saliba startede 17 kampe for klubben i denne sæson. Saliba har hidtil startet 16, så at lade midterforsvareren starte i pokalfinalen kunne have kostet The Gunners omkring 20 millioner kroner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED