AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 15:02
Shelvey til rasende Newcastle-fans: Giv Bruce en chance

Der er meget lidt, som Newcastles fans er tilfredse med for tiden, men det mener midtbanespilleren Jonjo Shelvey ikke er helt retfærdigt.


Newcastle har denne sommer mistet Rafa Benitez, mens det nok en gang ser ud til, at der bliver sparet gevaldigt på spillerkøb.

Det har skabt stor utilfredshed blandt klubbens hårdtprøvede fans, som bestemt ikke blev mere optimistiske, da ansættelsen af Sheffield Wednesday-træneren Steve Bruce blev officiel.

Den kolde velkomst af Bruce, mener den 27-årige Newcastle-spiller Jonjo Shelvey dog ikke er helt retfærdig.

- Fansene er nødt til at give Bruce en chance, og så er jeg også sikker på, at vi vil gøre det godt hver uge, indleder englænderen til Sky.

- Jeg mener, at Bruce er mere klar i mælet. Alt hvad kræver er, at man arbejder hårdt og giver sig hundrede procent, hvilket er, hvad vi vil gøre nu.

Steve Bruce' første kamp i spidsen for The Magpies var i en træningskamp mod West Ham, som førstnævnte vandt 1-0.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED