AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 15:33
Shelvey afslører: Her vil jeg afslutte min karriere

Newcastle-profilen Jonjo Shelvey finder det optimalt at afslutte sin karriere i hans nuværende klub.


28-årige Jonjo Shelveys tid i Newcastle har langt fra just været succesfuld, men det er over det seneste år lykedes englænderen virkelig at få karrieren tilbage på sporet.

Det har eksempelvis kastet en tre-årig forlængelse med Newcastle af sig, som midtbanespilleren for nyligt har underskrevet.

Dette glæder Shelvey sig over, mens han yderligere fortæller overfor The Chronicle, at han gerne ser sig selv afslutte sin karriere i klubben.

- Ja, jeg ville rigtig gerne slutte af her, svarer Shelvey på et spørgsmål, omkring hans fremtidge planer om.

- Det er en fed klub at spille for, jeg elsker byen og alle har været så velkomne omkring mig. Det er en fed atmosfære, når man ankommer til træningsanlægget efter en vundet kamp. Alle er glade - det er hele byen. Så ja, jeg vil gerne blive har så lang tid som overhovedet muligt.

Jonjo Shelvey skiftede til Newcastle fra Swansea i 2016 og har sidenhen optrådt 133 gange for The Magpies, hvor han yderligere har bidraget med 13 mål og 19 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED