AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 12:31
Sheffield United vinder kampen om eftertragtet forsvarsspiller

Sheffield United nærmer sig en forstærkning til forsvaret.


I januar lignede Antonee Robinson en ny spiller hos AC Milan, men lægetjekket gik i vasken, og nu skal han i stedet til Sheffield United.

Det skriver The Mirror-journalisten, Darren Anderson, som hævder, at Sheffield United er blevet enig med Wigan om at betale £2 millioner for amerikaneren.

Den 23-årige forsvarsspiller har længe været rygtet væk fra Wigan, der er i store økonomiske problemer, og Sheffield United siges at have vundet kampen om ham foran klubber som West Ham og West Bromwich.

Robinson er en del af det amerikanske landshold, hvor han har spillet syv kampe, og han har siden sommeren 2018 spillet for Wigan, der i den første sæson lejede ham i Everton, inden han blev købt fri.

I alt er han noteret for 65 kampe for Wigan, men fremover ser han nu ud til at skulle kæmpe med Enda Stevens om spilletiden i Sheffield United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED