AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 15:34
Sheffield United-manager roser ny signing: Vi får en fantastisk spiller

Det vækker stor glæde i Sheffield United-lejren at have skrevet kontrakt med Ravel Morrison.


Han er tilbage i Premier League.

Tidligere har Ravel Morrison optrådt for både Manchester United og West Ham, men det har været uden succes, men nu har det engelske problembarn fået en ny chance hos Sheffield United, og det er sket efter en succesfuld prøvetræning.

- Ravel er uden tvivl et talent, og vi er begejstrerede for at have fået en aftale i stand, der passer alle parter. Jeg har snakket med en række folk om ham, og det er tydeligt, at han har seriøse kvaliteter, siger Sheffield United-manager, Chris Wilder, til klubbens hjemmeside.

- Vi får en fantastisk fodboldspiller med en utrolig baggrund, og dette er en god mulighed for Rav. Vi tror, vi kan hjælpe ham tilbage på det niveau, han ønsker at være på.

26-årige Ravel Morrison er den fjerde nye spiller hos Sheffield United denne sommer. I forvejen er Luke Freeman, Phil Jagielka og Callum Robinson blevet hentet til klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED