AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 13:20
Shearer revser Arsenal-spillere: De vil ikke have Wenger

Alan Shearer mener ikke, at det ser ud til, at Arsenal-spillerne vil have Arsene Wenger til at fortsætte.


Der herskes stor tvivl om Arsene Wengers fremtid i Arsenal, da hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Han har selv bekræftet, at han har truffet en beslutning om sin fremtid, og ifølge Daily Express skriver han under på en etårig kontraktforlængelse.

Det blev til endnu en skuffelse, da Arsenal i går tabte 1-3 til West Bromwich, og hvis man spørger Alan Shearer, så mener han ikke, at Arsenal-spillerne gider have Arsene Wenger til at fortsætte.

- Der har været en masse snak om Wengers fremtid. Spillerne har ikke rigtig udtalt sig, men det gjorde de på en måde med deres præstation, siger Shearer til BT Sport og fortsætter:

- Ud fra deres indsats og tidligere præstationer ser det ikke ud til, at de ønsker ham længere. De manglede vilje og kæmpede slet ikke. Alle spillere undtagen Alexis Sanchez var pinlig at se på, slutter han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED