Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 22:21
Shearer hylder ung Manchester City-stjerne: Som at se Gazza og Scholes

Phil Foden var endnu engang afgørende, da Manchester City gik videre i FA Cuppen, og Alan Shearer er voldsomt imponeret af den unge midtbanespiller


Manchester City fik sig noget af en forskrækkelse, da de lørdag spillede mod League Two-klubben Cheltenham i FA Cuppen. Klubben fra den fjerdebedste række kom nemlig i front, og det var først med tre mål i de sidste 20 minutter, at Pep Guardiolas tropper sikrede sig avancementet. 

Igen var unge Phil Foden, der stod for Citys udligning, i sprudlende spillehumør midt på banen, og det fik efter kampen legenden Alan Shearer til at hive et par flotte sammenligninger frem. 

- Nogle af hans afleveringer, hans driblinger, det er (lige som) Gazza (Paul Gascoigne, red.). Den måde han bare glider forbi spiller, den tætte boldkontrol, udtalte han ifølge Daily Mail. 

- Den måde han håndterer bolden på, hans kropsposition, hans evne til at spille den til angriberne (minder om Scholes, red.). Han er så komfortabel i den måde, han modtager bolden på. Som angriber, vil du have en med de evner til at finde dig, når du løber i dybden. 

- En utrolig spiller. Glem alt om, at der lægges pres på, for han er på den store scene nu, og han leverer, tilføjede Shearer.

Phil Foden er Manchester Citys topscorer i denne sæson med ni mål i alle turneringer. Manchester City skal med dagens sejr nu op mod Swansea i femte runde af FA Cuppen. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED