AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 17:15
Shearer frarådede Bruce at tage Newcastle-job: Derfor tog jeg jobbet

Steve Bruce valgte ikke at lytte til Alan Shearer, som frarådede ham at tage imod jobtilbuddet fra Newcastle.


Onsdag blev det bekræftet, at Steve Bruce overtager managersædet på St. James' Park, efter Rafa Benitez forlod klubben i slutningen af juni.

Målrekordindehaveren i Newcastle, Alan Shearer, forsøgte ellers at fraråde Bruce at tage i mod tilbuddet fra det nordengelske, men den forhenværende Sheffield Wednesday-manager valgte at ignorere rådet fra sin gode ven. 

- Tag ikke fejl. Alan er en af mine meget nære og gode venner, og hans holdninger er velkomne, men jeg foretrækker at tænke selv. Som jeg har sagt mange gange, forstår jeg størrelsen af udfordringen, som venter forude. Jeg er ikke alles kop te, og jeg er ikke Rafa Benitez, så uanset hvem der fik jobbet, ville de få det vært, sagde Bruce ifølge The Independent

- Jeg er sikker på, at min erfaring og folkene jeg har bragt med vil hjælpe med at bevæge klubben fremad, og det er derfor, jeg takkede ja til dette job. 

Ansættelsen af Bruce har mødt kritik fra Toon Army, men det tager manageren ikke så tungt. 

- Jeg læser ikke den slags, fordi man kan komme til at tage det personligt, også ender det som et galehus. 

- Vurdér mig efter et stykke tid, og med mine 400 kampe som Premier League-manager er jeg overbevist om, at jeg vil gøre det okay. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED