Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 12:50
Shaw afslører: Denne Chelsea-stjerne var mit store idol

Luke Shaw fortæller i et interview med Manchester United åbent om, at hans store idol var en Chelsea-legende.


Luke Shaw voksede op som Chelsea-tilhænger, så det er ingen overraskelse, at den ekstremt formstærke Manchester United-profil havde Ashley Cole som sit store idol, da han var mindre.

- Når jeg tænker tilbage på min barndom og tænker på den spiller, som jeg ønskede at være, så må jeg sige, at Ashley Cole var den bedste. Jeg har altid været en stor fan af ham, og da jeg voksede op, syntes jeg, han var en af de bedste venstrebacks i verden, fortæller Shaw i et interview med Manchester United.

- For mig, der både kan angribe og forsvare, må jeg bare sige, at han var den bedste, jeg nogensinde har set til begge dele.

Da Luke Shaw som 19-årig forlod Southampton for Manchester United, var der rygter om interesse fra Chelsea. I sidste ende var det dog De Røde Djævle, der løb med englænderens underskrift.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED