AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 21:18
Shakhtar-direktør: Fred skifter til United eller City til sommer

Shakhtar Donetsks direktør, Sergei Palkin, afslører, at klubbens brasilianske midtbanespiller, Fred, skifter til enten Manchester United eller Manchester City i det kommende transfervindue.


Manchester City har længe vist interesse for Shakhtar Donetsk Fred, mens bysbørnene fra Manchester United angiveligt også holder øje med midtbanespilleren.

Shakhtar Donetsks direktør, Sergei Palkin, bekræfter nu, at Fred i den kommende sæson er at finde i en Manchester-klub: 

- Fred forlader os i juni. Hvis han ikke skifter til Manchester City, så bliver det Manchester United, siger han i et interview med Corriere dello Sport. 

- Han er klar til at spille i en af verdens bedste ligaer. Han er både en god spiller, men han er også meget professionel. 

I City er han udset til at erstatte den aldrende landsmand, Fernandinho, mens De Røde Djævle jagter en erstatning for Michael Carrick, der i går bekræftede, at han stopper karrieren. 

25-årige Fred har spillet for den ukrainske storklub siden 2013, men alt tyder nu på, at han forlader klubben til sommer. 

Det er langt fra første gang, at de to Manchester-klubber kæmper om den samme spiller. Så sent som i januar var Manchester City tæt på at snuppe Alexis Sánchez, men i sidste øjeblik blev de overhalet af United, der endte med at sikre sig chilenerens underskrift. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED