AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2023 11:00
Shakhtar afviser Premier League-bud: Kræver det dobbelte

Buddet fra Premier League-klubben er blevet afvist med en klar besked.


84 millioner kroner er slet ikke nok for Shakhtar Donetsk.

Det er den besked, som Brighton har fået efter at have afgivet det første bud på Mykola Matviyenko, som klubben har udset til at styrke forsvaret.

Engelske Daily Mail har historien, og her bliver det rapporteret, at den ukrainske storklub vil have det dobbelte for den 26-årige landsholdsspiller.

LÆS OGSÅ: Dobbelthandel: Premier League-klub henter to nye spillere

Hvorvidt Brighton er klar til at smide 168 millioner kroner for at sikre sig Matviyenko er nu spørgsmålet. Han spiller samme position som Levi Colwill, der netop har pådraget sig en skade og kan være ude i op til seks uger.

Den pris vil gøre ham til klubbens næstdyreste signing nogensinde – kun overgået af Enock Mwepu, som kostede 171 millioner, da Brighton købte ham i RB Salzburg i sommeren 2021.

Den venstrebenede midterforsvarer har spillet fuld tid i Shakhtars seks Champions League-kampe i denne sæson, og han har desuden også to og et halvt år tilbage af sin kontrakt med klubben.

LÆS OGSÅ: 10 store transfers der kan blive en realitet


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE