Shakespeare skrev historie i Premier League efter sejr over West Ham

Af Jeppe Augustsen
18.03.2017 Kl. 17:07
Craig Shakespeare skrev historie i Premier League, da Leicester besejrede West Ham med 3-2.

Efter ansættelsen af Craig Shakespeare har Leicester kun vundet – først blev det til en sejr over Liverpool og dernæst Hull. I midtugen sikrede man sig også en overraskende plads Champions League-kvartfinalerne efter en samlet 3-2-sejr over Sevilla.

Selvtilliden er tilbage i Leicester-lejren, og det kunne man også se på London Stadium i dag, hvor de gæstede West Ham.

Efter syv minutters spil var The Foxes nemlig foran 2-0, hvor Riyad Mahrez bragte gæsterne i front, og derefter udbyggede Robert Huth føringen.

I det 20. minut lå bolden igen i nettet, men denne gang var det hjemmeholdet, der fik bolden i mål. Manuel Lanzini sparkede flot et frispark fra kanten af feltet ind bag en chanceløs Kasper Schmeichel.

Jamie Vardy kom også på måltavlen kort før halvleg og scorede sit ligamål nummer syv i denne sæson.

I anden halvleg presse værterne på, og efter en times spil kom der igen spænding i kampen, da Andy Carroll headede et hjørnespark ind til Andre Ayew, der reducerede til 2-3.

Det blev dog ikke til flere scoringer på London Stadium, og Craig Shakespeares & Co. tog dermed deres tredje sejr i træk. Det viste sig også at være en historisk sejr. Det er nemlig første gang, at et hold scorer tre mål i de første tre kampe, hvor en ny manager står i spidsen.

Med de tre point har Leicester nu 30 point og har seks point ned til nedrykningsstregen.

Værre ser det ud for Sunderland, der måtte nøjes med et point, da de spillede 0-0 hjemme mod Burnley.