AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 18:57
Shakespeare roser Schmeichel efter stor sejr

Leicesters Craig Shakespeare roser Kasper Schmeichel for en række afgørende redninger i lørdagens sejr over West Ham.


Selvtilliden er tilbage i Leicester-lejren, og det kunne man også se på London Stadium i dag, hvor de gæstede West Ham. Her fik Leicester City en 3-2 sejr efter tre mål, som alle blev lavet i første halvleg.

I anden halvleg kom West Ham bedre med og kunne faktisk have udlignet, da de havde flere store chancer i slutfasen. Derfor var der glæde over flere store redninger fra den danske keeper Kasper Schmeichel hos Leicester-manageren Craig Shakespeare efter kampen:

- Vi gjorde alt for at vinde derude i dag og vi startede virkelig godt og fik scoret et par mål. Men vi må indrømme, at vi virkelig var under pres til sidst i kampen. Vi må rose West Ham, som kom med alt imod os i anden halvleg, og Kasper måtte igen diske op med nogle fantastiske redninger i målet, siger Shakespeare ifølge BBC Sport og uddyber:
 
- Jeg var virkelig nervøs flere gange gange, men måtte forsøge at holde facaden, så spillerne kunne holde fokus. Jeg er virkelig stolt af det resultat, vi hentede her i dag, siger manageren.
 
Med de tre point og den tredje sejr på stribe under Shakespeare har Leicester City nu 30 point i Premier League. The Foxes har seks point ned til nedrykningsstregen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED