AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 15:21
Set med statistikkens øjne: City-stjerner har været bedst - Matip slår van Dijk

Med udgangspunkt i karakterer fra statistikhjemmesiden WhoScored giver PLBOLD.dk et overblik over de spillere, som har præsteret bedst indtil videre denne sæson.


Lige nu er der landskampspause, og så er det tid til at gøre status.

Der er spillet otte runder af Premier League-sæsonen, og vi har taget et kig på de spillere, som statistisk set har præsteret bedst i hidtil.

Her på PLBOLD.dk har vi været en tur på statistikhjemmesiden WhoScored.com og fundet frem til de 10 spillere, som har scoret de højeste karakterer denne sæson. Disse karakterer er naturligvis uddelt på baggrund af statistik.

Det er blandt værd at notere sig, at den delte Premier League-topscorer, Tammy Abraham, ikke er at finde blandt de 10 bedste spillere, og at Joel Matip har overstrålet Virgil van Dijk indtil videre.

10. Rodrigo (Manchester City) – 7,55

9. Wilfried Ndidi (Leicester) – 7,55

8. Sébastien Haller (West Ham) – 7,59

7. John McGinn (Aston Villa) – 7,59

6. Joel Matip (Liverpool) – 7,62

5. Roberto Firmino (Liverpool) – 7,66

4. Sergio Agüero (Manchester City) – 7,74

3. Riyad Mahrez (Manchester City) – 7,74

2. Raheem Sterling (Manchester City) – 7,75

1. Kevin De Bruyne (Manchester City) – 8,05


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED