AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 14:56
Ses Sarri: Chelsea fyrer manageren efter Europa League-finalen

Maurizio Sarri ligner en færdig mand i Chelsea, og selv ikke en sejr i Europa League kan redde den italienske manager.


En tredjeplads i Premier League, en finale i Carabao Cuppen og en sejr i Europa League. Det kan være facit på Maurizio Sarris første sæson i Chelsea, og selvom det ser ganske fornuftigt ud, kan det vise sig ikke at være tilstrækkeligt.

Således skriver den italienske sportsavis, Gazzetta dello Sport, i dagens udgave, at Chelsea vil fyre Maurizio Sarri efter Europa League-finalen senere på måneden – uanset udfaldet af kampen mod Arsenal.

Den italienske manager har været under et stort pres for at levere, og gennem sæsonen har han undervejs været fyringstruet mere end én gang, hvis man skal tro diverse medier, og selvom sæsonen blev sluttet ganske stærkt af, lader han altså ikke til at have en fremtid i London-klubben.

Det skyldes blandt andet, at han aldrig har formået at få den helt store opbakning fra baglandet, og ydermere har han heller ikke formået at vinde fansenes hjerter.

Flere gange i de seneste uger har han også udtalt, at han er usikker på, hvad fremtiden bringer, men ifølge Gazzetta dello Sport er der nu to muligheder for Maurizio Sarri.

Enten skal han en tur til AC Milan for at erstatte Gennaro Gattuso, eller også bliver han ansat i Roma, hvor han har en stor stjerne hos præsidentens rådgiver, Franco Baldini.

At blive i Chelsea ligner ikke en mulighed – og det kan en sejr i Europa League-finalen end ikke rette op på.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED