AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2023 17:24
Sensation på vej? Erling Haaland jagter vild Champions League-rekord

Erling Haaland skal have den ultimative aften, hvis han skal slå denne Champions League-rekord.


Erling Haaland skal levere noget hidtil uset, hvis han skal slå rekorden for flest antal scorede mål i løbet af samme Champions League-sæson, når Manchester City lørdag aften støder ind i Inter Milan i finalen.

Finalen er kulminationen på en flot Manchester City-sæson, hvor klubben kan vinde The Treble i form af Premier League, FA Cup og altså Champions League. Et svendestykke, der ikke er set magen til i engelsk regi, siden bysbørnene fra Manchester United gjorde det selvsamme i 1999.

 

Nordmanden er i øjeblikket oppe på 12 kasser i Champions League-turneringen i denne sæson. Og det er altså et godt stykke fra Cristiano Ronaldo, der i øjeblikket er rekordindehaver på den front. Den portugisiske verdensstjerrne nettede nemlig hele 17 gange i 2013/14-sæsonen, hvor hans daværende klub, Real Madrid, slog lokalrivalerne fra Atlético Madrid i finalen.

Det er med andre ord stærkt tvivlsomt, at nordmanden sætter sig på tronen efter lørdagens finale. Haaland snitter 1,3 mål pr. kamp i Champions League, hvilket ikke kan matches af andre spillere.

Selv er han ikke helt tilfreds med udbyttet indtil videre.

- Jeg havde ikke forventet at score så mange mål, men jeg har misset mange store chancer, så jeg kunne sagtens have scoret flere. Det er sandheden, siger Erling Haaland til The Independent.

Mens han sandsynligvis ikke slår Cristiano Ronaldo af tronen i finalen lørdag aften, kan han til gengæld glæde sig over, at han - efter alt at dømme - slutter som turneringens topscorer. 

Den nærmeste forfølger er Mohamed Salah, der scorede otte mål i løbet af turneringen. Liverpool er som bekendt røget ud, og egypteren har derfor ikke mulighed for at hale ind på den norske City-stjerne.

I alt har Erling Haaland scoret 35 mål i Champions League-turneringen, hvor han har optrådt for tre klubber, nemlig RB Salzburg, Borussia Dortmund og nu altså Manchester City.

Champions League-finalen mellem Manchester City og Inter Milan begynder lørdag klokken 21, og nordmanden ventes at starte inde.

Er du Champions League-ekspert? Tag quizzen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. 1,4 milliarder kroner: Nu byder Arsenal stort

2. Kontrakten er på plads: Liverpool er enig med franskmand

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Manchester United har truffet Greenwood-beslutning

5. Ingen Kane? Real Madrid har Plan B klar


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE